• Taze
WUTONG Tırnak Makası, Paslanmaz Çelik Tırnak Makası Kaş Makas Ölü Cilt İtici Pedikür Kesici Seti, Yüksek Sertlik, İyi Tokluk

WUTONG Tırnak Makası, Paslanmaz Çelik Tırnak Makası Kaş Makas Ölü Cilt İtici Pedikür Kesici Seti, Yüksek Sertlik, İyi Tokluk

₺ 149.40

Bir dizi araç mevcuttur, farklı ihtiyaçlarınızı karşılar, depolama için PU deri çanta ile donatılmıştır, taşıması kolaydır.Kaş şeklini daha özgürce keserken fazla kaşları çıkarmak için kaş makası.Yüksek kaliteli paslanmaz çelik, yüksek sertlik, iyi tokluk ve aşınma direnci benimser.Kulak kepçesi kulak kanalındaki kiri kolayca temizleyebilir, acen çubuğu acen'i temizler.Birden fazla tırnak makası, çiviyi etkili ve hızlı bir şekilde düzeltmeye yardımcı olur, tırnak törpüsü tırnak yüzeyini ve kenarını parlatır.Mağazamıza hoş geldiniz.Satın almak için rahat olsun lütfen.Size gönülden hizmet edeceğiz.Mağazamızda kaliteli ve düşük fiyatlı birçok çeşit mal bulunmaktadır.Ben alışveriş beğeneceğinizi umuyoruz.Şartname : Durum : %100 % Yenİöğe Tipi : Tımar Kitİmalzeme : Paslanmaz Çelik PU Deri Çantaboyutu : Yaklaşık. 15, 7 x 10 x 2.5 cm / 6.2 x 3.9 x 1in Package Listesi : 1 x Tırnak Kaydedecek x Burun kılı Scissors1 x Kaş Scissors1 x Ölü Deri Pliers1 x Büyük Tırnak Clippers1 x Orta Tırnak Clippers1 x Konik Çivi Clippers1 x Uzun Cutter1 x Ölü Deri Pusher1 x Kaş Clip1 x Düz Kafa Pedikür Cutter1 x Konik Pedikür Cutter1 x Pedikür Scraper1 x Acen rod1 Earpick1 x x PU Deri Bag1. "Güvenilir kalite, cazip fiyat; kaçırılmaması gereken tek şey bu!"Tatmin edici hizmet ile müşterilerine sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.2. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize bir e-posta göndermekten çekinmeyin.Sizi en kısa sürede alacağız.Cevabımızı 24 saat içinde almazsanız, lütfen posta kutunuzda spam olup olmadığını kontrol edin.

Detaylı özellikler

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Grooming Kit
Material:
Stainless Steel
PU Leather Bag Size:
Approx. 15.7 x 10 x 2.5cm / 6.2 x 3.9 x 1in
Package List:
1 x Nail File :
1 x Nose Hair Scissors :
1 x Eyebrow Scissors :
1 x Dead Skin Pliers :
1 x Large Nail Clippers :
1 x Medium Nail Clippers :
1 x Bevel Nail Clippers :
1 x Long Cutter :
1 x Dead Skin Pusher :
1 x Eyebrow Clip :
1 x Flat Head Pedicure Cutter :
1 x Bevel Pedicure Cutter :
1 x Pedicure Scraper :
1 x Acen rod :
1 x Earpick :
1 x PU Leather Bag :
1. Reliable quality, attractive price; this is the only one, not to be missed! We do our best to provide customers with satisfactory service. :
2. If you have any questions, please feel free to send us an email. We will get back to you as soon as possible. If you do not receive our reply within 24 hours, please check whether your mailbox contains spam :

Birindeki katılımlar