• Taze
XZGDEN 613 sırma ön peruk 13x6 Düz Dantel ön peruk s HD Şeffaf Dantel Perulu Lemoda Remy Renkli 613 sarı insan saçı peruk (Renk:

XZGDEN 613 sırma ön peruk 13x6 Düz Dantel ön peruk s HD Şeffaf Dantel Perulu Lemoda Remy Renkli 613 sarı insan saçı peruk (Renk:

₺ 239.40

??Kalite : Elastik ve Nefes alabilen ağa sahip ıslak ve dalgalı insan saçı Perukları, başınız için rahat olacaktır.İstediğiniz gibi boyanabilir,ağartılabilir,vurgulanabilir,kıvrılabilir,düzeltilebilir ve şekillendirilebilir. ??Hızlı Teslimat : 7-13 Gün DHL global Nakliye Uygulanabilir, 24 Saat Müşteri Hizmetleri Her Zaman Sizi Bekliyor.Ürünle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve memnun kalana kadar size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. ??Malzemeler : 100 % İşlenmemiş Brezilyalı İnsan Saç Peruk, en kaliteli, kesim genç donör, ön-koparıp ile bebek saç doğal saç çizgisi, Yumuşak Ve Pürüzsüz, Sağlıklı Doku ve İyi Koku ve Hiçbir Arapsaçı ve Hiçbir Dökülme ve Hiçbir Lices. ??Avantajı : Uygun fiyat, önceden koparılmış doğal saç çizgisi, pürüzsüz ve yumuşak, dokunma ve dolaşmayan, istediğiniz gibi ağartılmış,boyalı, kıvrılmış düzleştirilebilir. ??Durumlar : Kızlar ve kadınlar için Partiler, Düğün, Alışveriş, Konserler, İş yeri veya sadece Günlük Kullanım gibi farklı vesilelerle giymek için uygundur. : Long Texture : Straight Lace Peruk Türü : Dantel Ön Wigs Origin : (Kökeni) CN Yöntemi : El Yapımı Tied Suitable Ölen Renkler : Tüm Colors Base Malzeme : İsviçre Yoğunluğu 150 180 220 Tam Ve Thick Used İçin : Women Shipping Kez Dantel Ön İnsan Saçı Peruk : 3-5 Gün Hızlı HD Şeffaf Dantel Ön Peruk Yoğunluğu Women Lace Renk İçin Paket başına Yesİtems : Dantel Only Color 1 Adet : Transparentİtem Türü : WİGHuman Saç Tipi : Perulu Hair Cap Boyutu : Ortalama Size Lace Boyutu : 13x6 Dantel Ön Peruk : : Olacaktır : Olmak Lace Can Delivery Length peruk Uzunluğu : Sarışın 613 Wig10 Bal-28 İnç Ön Peruk.

Detaylı özellikler

Birindeki katılımlar