• Taze
KYOTO ASAHİYA Japon Kiri Ahşap Kutu Inro Tarzı Asya Geleneksel Juzu Depolama Bayan Takı Hediye Aksesuar Durumda Kutusu (12.

KYOTO ASAHİYA Japon Kiri Ahşap Kutu Inro Tarzı Asya Geleneksel Juzu Depolama Bayan Takı Hediye Aksesuar Durumda Kutusu (12.

₺ 36.00

Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!.Bu öğeyi herhangi bir nedenle iade edebilirsiniz : nakliye ücreti yok.Öğe yeni ve kullanılmamış durumda iade edilmelidir.Dönüşe başlamak için Emirlerinize gidin.İade nakliye etiketini yazdırın.Bu gemi!.Malzeme : Paulownia Ahşap (Kiri). 【RA1 KM】 Dış Boyutu : yaklaşık 25. 5x10x3.3 cm Iç Boyutu : yaklaşık 24. 0x8. 4x2. 8 cm. 【RA1 KL】Dış Boyutu : yaklaşık 22.3x10. 0x3. 6 cm Iç Boyutu : yaklaşık 21. 0x8. 4x2. 9 cm. 【RA4 KU】Dış boyutu : yaklaşık 12.3x7. 0x2. 6 cm Iç boyutu : yaklaşık 10. 8x5. 4x2. 5 cm.Bu kutuda "Tespih" (Onenju) yazıyor.Kiri bir çeşit Paulownia ağacıdır.Kiri ahşabı çok hafif, ince taneli ve neme karşı dayanıklıdır, bu nedenle ince bir ahşap olarak kabul edilir ve Japonya'da aksesuar veya hediye depolamak için kutular için kullanılır.Boyut ve renk farkı vardır çünkü doğal materials.As tahılın nem geçirmezliğinden ve güzelliğinden bir hazine kutusu olan paulownia, antik çağlardan beri ülkenin çeşitli bölgelerindeki tapınaklarda ve tapınaklarda faydalı olmuştur.Hafif ve nem geçirimsiz olduğu için kuruma ve neme duyarlı eşyaların depolanması için uygundur.Paulownia nemi tutma etkisine sahiptir constant.It nem değişimine göre nemi emme ve serbest bırakma kabiliyeti yüksektir.Kyoto, özellikle ünlü üst düzey kutular için ana üretim alanıdır.

Detaylı özellikler

Birindeki katılımlar