• Taze
Kişisel Alarmlı Anahtarlık Kişisel Alarmlı Anahtarlık Güvenlik Alarmı Kadınlar Kızlar Çocuklar Ve Yaşlılar İçin led Işıklı

Kişisel Alarmlı Anahtarlık Kişisel Alarmlı Anahtarlık Güvenlik Alarmı Kadınlar Kızlar Çocuklar Ve Yaşlılar İçin led Işıklı

₺ 45.57

Güvenlik Anahtarlık Güvenlik Alarmı Yüksek Desibel Kişisel Alarm : Tehlikede Olduğunuzda, Kişisel Alarmın Yüksek Desibel Sesi İnsanların Dikkatini Çekebilir, Saldırganları Etkili Bir Şekilde Durdurabilir Ve Güvenliğinizi Korumak İçin Çevrenizdeki İnsanlardan Yardım İsteyebilir.Güvenlik Alarmı Taşınabilir Basit Kullanım : Alarmı Çalmak İçin Alarm Anahtarlığının Kordonunu Çekin Ve Led Işığı Yanıp Söner Ve Ardından Durdurmak İçin Tekrar Takın.Acil Kullanım Sağlamak İçin Operasyon Basit Ve Kullanımı Çok Kolaydır.Güvenlik Alarmı Kendini Savunma Led Işığı : Güvenlik Alarm Anahtarlığımız, Gece Aydınlatması İçin Kullanılabilen Dahili Bir Led El Fenerine Sahiptir.Açmak İçin Yüzeydeki Düğmeye Basın.Led ışıkları Kullanmak, Gecenin Ortasında Aydınlatmanızı Ve Güvende Kalmanızı Sağlayabilir.Güvenlik Alarmı Kadın Klip Tasarımı : Taşınabilir Kişisel Alarmın Arkasında, Kadın Deri Çantalarına, Sırt Çantalarına, Okul Çantalarına, Kemer Halkalarına Kolayca Sabitlenebilen, Bele Asılabilen Veya Rahat Kullanım İçin Okul Çantalarına Takılabilen Bir Klips Vardır Ve Adım Sayısı Ayarlanabilir. Normal Sayılır.Güvenlik Alarmı Mı?Savunma Alarmı Kararlı Ve Dayanıklı : Kişisel Alarm, Güvenli Ve Çevre Dostu, Düşmeye, Basınca Ve Yüksek Sıcaklığa Dayanıklı, İstikrarlı Ve Dayanıklı, Yüksek Kaliteli Malzemelerden Yapılmıştır; Öğrenciler, Yaşlılar, Çocuklar, Kadınlar, Gece Çalışanları Ve Her Yaştan Diğer İnsanlar İçin Uygundur.Şartname : Durum : %100 % Yeni Öğe Türü : Güvenlik Alarm ve Pedometre Malzeme : ABS+PC Uygun Pil Tipi : 3 x LR44 1.5 V 150 m Ah düğme piller (Dahil Değildir) Uygulama Kapsamı : Yaşlı, lady, çocuk, açık sporcular Nasıl Kullanılır : 1. Kordonu çekin, bir alarm verin ve durdurmak için tekrar takın. 2. Yan yuvarlak düğme anahtarına basın, ışık yanar ve ışığı kapatmak için düğmeyi bırakın. 3. Ön düğmeye uzun basın ve pedometre temizlenecektir.Vücudunuza asabilir ve adım saymaya başlamak için yürüyebilirsiniz. 4. Ürünün arkasında, beline asılabilen ve normal olarak adımları sayabilen okul çantasında taşınabilen bir sırt klipsi vardır. 5. Pil kapağını bir tornavida ile çıkarın, pil değiştirilebilir, 3 adet LR44, alarm 40 dakika devam eder.Paket listesi : 1 x Güvenlik Alarmı 1 x Kullanım Kılavuzu.

Detaylı özellikler

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Safety Alarm & Pedometer
Material:
ABS+PC
Suitable Battery Type:
3 x LR44 1.5V 150mAh button batteries (Not Included)Scope of Application
How to Use:
1. Pull out the lanyard, issue an alarm, and plug it back in to stop. :
2. Press the side round button switch, the light is on, and release the button to turn off the light. :
3. Long press the front button, and the pedometer will be cleared. You can hang it on your body and walk to start step counting. :
4. There is a back clip on the back of the product, which can be hung on the waist and carried on the school bag, which can count steps normally. :
5. Remove the battery cover with a screwdriver, the battery can be replaced, 3pcs LR44, the alarm continues for 40 minutes. :
Package List:
1 x Safety Alarm :
1 x Manual :

Birindeki katılımlar