• Taze
4 Pcs Saç Pençe Geometrik Hollow Kare Bağa Leopar Asetat saç tokası için Kadın Saç Şapkalar Aksesuarları(Açık kahverengi)

4 Pcs Saç Pençe Geometrik Hollow Kare Bağa Leopar Asetat saç tokası için Kadın Saç Şapkalar Aksesuarları(Açık kahverengi)

₺ 45.60

What Ne Olsun : 4 Paket zarif kaplumbağa kabuğu desenleri Pençe Klipleri. toplamda 4 renk Açık kahverengi, fildişi beyazı, pembe ve yeşili içerir neredeyse kıyafetlerinize, saç renklerine ve saç stillerine uyun. Design Moda Tasarımı : Bu saç çene kelepçesi, saçınızı bir topuz veya başka şık bir tarzda tutmak için mükemmel boyuttadır.Yarım çörek için de güzel updo.It sadece saçınızı süslemekle kalmaz, aynı zamanda zarif ve büyüleyici bir mizaç elde eder. Material Malzeme : Yüksek kaliteli asetik asit reçinesi ve alaşımdan yapılmıştır.Metal yay plastik, anti-pas ve daha dayanıklı ile kaplıdır.Kaymaz olan büyük Dişler kelepçelenir, böylece saçları sıkıca tutabilir. Applications Geniş Uygulamalar : Bu harika saç pençe çeneleri çeşitli durumlarda uygulanabilir, günlük yaşamda, partilerde, törenlerde, balolarda, doğum günlerinde, tarihlerde, tatillerde ve fotoğraf çekimlerinde sizi daha çekici hale getirir. Gift Mükemmel Hediye : Narin saç pençe klip setleri, Doğum Günü Partisi, Noel, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Yeni Yıl'da Harika bir Hediye olarak kadınlar ve kızlar için en sıcak hediyelerdir.Kalın veya ince saçlar, düz veya kıvırcık saçlar için uygun olabilirler.Saç tokaları, metal saç pençe klipsleri, 4 parçalı büyük metal saç pençe klipsleri, bayan saç tokaları, daha ince, daha kalın saç modelleri.

Detaylı özellikler

Birindeki katılımlar