• Taze
YUXO Masa Standı İçinde Laptop için 15 İnç Pürüzsüz Istikrarlı Ayarlanabilir Tutucu için Tablet Masaüstü Desteği (Renk: Gümüş)

YUXO Masa Standı İçinde Laptop için 15 İnç Pürüzsüz Istikrarlı Ayarlanabilir Tutucu için Tablet Masaüstü Desteği (Renk: Gümüş)

₺ 200.22

Space Alanı etkilemeden katlanabilir depolama, kolay taşıma için bir bilgisayar çantasına yerleştirilebilir. Isı dağılımı etkisini artırmak için altta asılı tasarım. ♦ Alüminyum alaşımdan yapılmış, kenarlar hassas bir şekilde parlatılır ve eller çizilmez. ♦ Kaymaz silikon mat, bilgisayar ve stand temas yüzeyi arasındaki sürtünmeyi azaltır. ♦ Zarif tasarım, ofis masası ile mükemmel bir şekilde birleştirilmiştir.Marka : YUXOFree ellerinizi!Masa / zemin standı size daha rahat bir yaşam ve deneyim getirecektir.- Adı : Laptop İçin Standı - Malzeme : alüminyum alaşım - Uygun dizüstü : 15 inç içinde - Özellikler : istikrarlı, pürüzsüz, esnek, dayanıklı ve hafif - Uygun durumlar : sınıf, toplantı, sergi, parti, ev, ofis, mutfak, başucu, kütüphane , vb.- Paket içeriği : Dizüstü bilgisayar için 1 x Standnot : Resimdeki diğer öğeler sadece dekorasyon içindir.İpuçları : ● Boyut açıklaması manuel ölçüm, gerçek boyuta bağlı olarak 1-2 cm hata olacaktır ● Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize e-posta göndermekten çekinmeyin.Size en kısa sürede tatmin edici bir şekilde cevap vereceğiz.

Detaylı özellikler

Birindeki katılımlar