• Taze
ZGWL evcil hayvan sırt çantası, Kabarcık Sırt Çantası Taşıyıcıları, şeffaf uzay kapsülü Sırt Çantası ile Nefes Örgü, yürüyüş

ZGWL evcil hayvan sırt çantası, Kabarcık Sırt Çantası Taşıyıcıları, şeffaf uzay kapsülü Sırt Çantası ile Nefes Örgü, yürüyüş

₺ 151.80

[ SIRT çantası tasarımı] : Şeffaf evcil hayvan çantası, taşınabilir veya taşınabilir, uzaklaşabilir, kolay dışarı çıkmak için omuz ve sırtta çeşitli seçenekler taşıyabilir, şeffaf kapak tasarımı, geniş ve aydınlık, kedi klostrofobisi kaygısını etkili bir şekilde azaltır. [NEFES ALABİLEN tasarım] : Nefes alabilen ve boğucu olmayan büyük havalandırma delikleri, kedinin özgürce nefes almasına izin verir, nefes alabilir ve rahattır, 22 büyük havalandırma deliği havalandırılır, kedinin her zaman ve her yerde temiz hava solumasına izin verir, üst örgü havalandırma tasarımı, kediyi her zaman ve her yerde sallamanıza izin verir. PU malzeme kolu, high-end doku, hasar kolay değil, omuz askısı uzunluğu serbestçe ayarlanabilir ve dahili emniyet tokası hayvan ücretsiz sonları önler istiyorsanız [MALZEME GÜVENLİK] : kolay hayvanlar, çıkarılabilir askısı tasarım girmek ve çıkmak için PVC Oxford kumaş EVA P∪ malzeme, yan fermuar açılış tasarımı, onu kullanın. [KATLANIR tasarım] : katlanabilir evcil hayvan çantası, yer kaplamaz, gerekmediğinde katlanır, depolama için uygun, çift fermuarlı tasarım, pürüzsüz ve rahat çekme, alt braket tasarımı aşınmaya dayanıklı ve kaymaz, alt konfigürasyon temizleme pedi rahat ve hijyeniktir, hepsini getirir- yuvarlak Şımartmalar. [EVCİL hayvanlarınızla SEYAHAT edin] : Bu köpek sırt çantası taşıyıcı dış mekan ve seyahat için tasarlanmıştır, bisiklet, yürüyüş, kamp, açık hava yürüyüşü veya arkadaşlarla buluşmak için küçük köpekleri veya kedileri taşımak için kullanabilirsiniz.En iyi birlikte Zaman zevk. PVC Oxford kumaş EVA P∪❃Renk Her sezon Ürün malzeme❃❃özellikler : ❃Ürün Adı : şey yapıyor pet çanta❃Fitable sezon : Deniz mavisi, Lütfen dikkatle purchasingİnstructions önce boyutunu kontrol 5 KG❃Ürün ağırlığı içinde önerilen : 1100g❃27 ❃❃ NOT 10.6 *15.7*11.8 cm/*40 30*30cmsize*7 boyutu : 40* : Katlanmış premium gri, kiraz kırmızısı❃Ürün uygulama : : : ●Omuz ve konfor oyuncak ya da atıştırmalık ile hayvan sapan köpek taşımak.●malzeme nefes alabilir, bu da sizi ve sevgili evcil hayvanınızı daha rahat hissettirir.● Kilit tokası, çantayı açarken evcil hayvanın aniden tükenmesini ve kaybolmasını önleyebilir. ps : Aydınlatma ve ekran ayarlarındaki fark nedeniyle, bu öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.Nedeniyle farklı manuel ölçüm yöntemleri, hafif bir 1-2 cm boyut farkı izin lütfen.paket : 1 * evcil hayvan sırt çantası"Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize bir e-posta gönderin, 24 saat içinde size cevap vereceğiz, ihtiyaçlarınızı karşılamak için yüksek kaliteli ürünlerle size hizmet edeceğiz.Diğer ürünlere ihtiyacınız varsa, lütfen ürünlerimizi seçtiğiniz için Zgwlthank'ı arayın, mutlu bir yaşam dileyin!.

Detaylı özellikler

❃Product Name:
Crossbody pet bag
❃Fitable season:
All season
❃Product material:
PVC Oxford cloth EVA P∪
❃Color:
Sea blue, premium gray, cherry red
❃Product application:
recommended within 5KG
❃Product weight:
1100g
❃Folded size:
40*7*30cm
size:
30*40*27 cm/11.8*15.7*10.6 in
❃❃ NOTE:
Please check the size carefully before purchasing
Instructions:
●Carry the dog sling on your shoulder and comfort your pet with toys or snacks. :
●material is breathable, which makes you and your beloved pet feel more comfortable. :
● The lock buckle can prevent the pet from suddenly running out and losing when opening the bag. :
Due to the difference in lighting and screen settings, the color of this item may be slightly different from the picture. :
Due to different manual measurement methods, please allow a slight 1-2cm difference in size. :
package:
1*Pet backpack :
If you have any questions, please send us an email, we will reply you within 24 hours, we will serve you with high-quality products to meet your needs. If you need other products, please search ZGWL :
Thank you for choosing our products, wish you a happy life! :

Birindeki katılımlar