• Taze
Qımıaobaby Bezi Çanta Sırt Çantası, Su Geçirmez Çok Fonksiyonlu Büyük Seyahat Nappy Değiştirme Çantaları ...(Gri dalgalanma)

Qımıaobaby Bezi Çanta Sırt Çantası, Su Geçirmez Çok Fonksiyonlu Büyük Seyahat Nappy Değiştirme Çantaları ...(Gri dalgalanma)

₺ 92.97

Büyük Kapasiteli Çok cep : Boyut : 10.5 (L) x 8.3 (W) x 16.5 (H) inç, bebek bezi çantası, mükemmel düzeni korumak için gerekli şeyler için yeterli alan sağlamak için 16 cep, cüzdan vb.İçerir.Akıllı Tasarım : Açık sırt tasarımı, bebek bezinizde ihtiyacınız olan öğeleri kolayca bulmanıza yardımcı olur backpack.It ürünleri bebek bezi çantasının altından koymak veya çıkarmak uygundur.Su geçirmez ve Aşınmaya dayanıklı : Yüksek kaliteli, suya dayanıklı ve dayanıklı Oxford kumaş ve naylon kumaştan yapılmış, temizlenmesi kolaydır; Bu bebek bezi çantası aşınmaya dayanıklı ve deformasyona karşı dayanıklıdır.Çok yönlü ve şık, anne ve baba için iyi bir seçimdir.Kullanışlı Tasarım : sırt çantası olarak kullanılabilir, çanta veya bebek üzerinde asılı carriage.It alışveriş, turizm ve diğer durumlar için uygundur.Hem erkekler hem de kadınlar için pratik ve uygundur.Kalite Güvencesi : 0 riskli satın alma sağlayın.QİMİAOBABY fabrikası, bebek bezi çantaları üretiminde uzmanlaşmış büyük bir fabrikadır.Ürün kalitesini her sırt çantasının ayrıntılarıyla birleştiren, stil ve functionality.It anneler ve babalar için seyahat etmek, piknik yapmak, akşam yemeği yemek ve alışveriş yapmak için iyi bir yardımcı olacaktır.Bebek bezi çantası, modayı ve işlevselliği ince bir şekilde dengeler ve bebeğinize anneler ve babalar için mükemmel olan temel eşyaları saklamak için yeterli alan sağlar.Bebek bezi çantaları seyahat çantaları ve el çantaları olarak da kullanılabilir; şık tasarım, giydiğiniz herhangi bir kıyafetle eşleşir ve alışveriş, seyahat vb.Sırasında bebek bakımı için idealdir. ana cebi sabitlemek için 1 fermuar (işleri çok düzenli bir şekilde kaydetmek için). 1 bebek bezi saklama çantası (bebek bezine hızlı bir şekilde çıkarılır). 1 anne cebi (değerli eşyalarınız için uygun). 1 arka cep (küçük eşyaların hızlı ve güvenli kullanımı için). 2 yalıtımlı şişe cebi (süt veya suyu sıcak ve soğuk tutmak için). 2 yalıtımlı küçük cepler (küçük kaşık yerleştirilebilir). 2 elastik yan cepler (bebek mendilleri/şişeleri). 6 iç bölme (şişeler ve diğer eşyalar için).

Detaylı özellikler

Birindeki katılımlar