• Taze
JKMİNSA Metal Kar Zincirleri Evrensel Lastik Zincirleri, Anti-Patinaj Zincirleri, SUV için Kar Zincirleri, kamyon (12 Paket)

JKMİNSA Metal Kar Zincirleri Evrensel Lastik Zincirleri, Anti-Patinaj Zincirleri, SUV için Kar Zincirleri, kamyon (12 Paket)

₺ 341.34

düşük sıcaklığa dayanıklı, giyilebilir ve sert.Lastik tutuş yeterli, karlı günü güvenli sürüş tutmak emin olun.yüksek sertlik, anti-sürtünme, düşmek kolay değil, sökmeye kolay. Driving Sürüşü Güvenli Hale Getirin : Artan kalınlaşmış tendon pedi, tekerlek göbeğinin çizilmesini önleyebilir.Naylon sıkma kayışının kırılması kolay değildir ve gerginliği büyüktür, bu nedenle kar zinciri lastiğe uyar ve bu da sürüşü güvenli hale getirir. Install Kurulumu ve Çıkarılması Kolay : Küçük plastik kar küreği ve eldivenlerle donatılmıştır.Bir araç lastiğini hareket ettirmeden veya çıkarmadan kendiniz birkaç dakika içinde kolayca takıp çıkarabilirsiniz.Zincir, lastiklere boşluk bırakmadan sıkıca oturur ve sürüş için çok güvenlidir. Chain Kaymaz Zincir : Kar zincirinin kaymaz etkisi iyidir ve entegre otomatik sıkma tokasına sahiptir, mükemmel işçilik ve uzun servis ömrüne sahiptir.Bizim araba kar zincirleri araba için özel olarak tasarlanmış araç güvenlik ürünleridir safety.In karlı ve çamurlu yol koşulları, lastikleri korur ve aracın normal sürüşünü sağlamak için lastiklerin kaymasını önler, özellikle kışın karlı yollarda, aracın düzgün sürüşünü ve sürüşünü etkili bir şekilde sağlayabilir. conditions Kış koşullarında sürüş, özellikle buzun bulunduğu yerlerde yol kullanıcılarına birden fazla tehlike sunulduğunda çok tehlikeli bir görev olduğunu kanıtlayabilir.Bu koşullarda sürücüye yardımcı olmak için çeşitli aksesuarlar vardır, ama lastiklerinizi kar zincirleri kullanarak kadar önemli olduğunu çok değil.Hayır jack, hızlı installation Applicable ortamı : kar ve buz yollar, kumlu yollar, çamurlu yollar, tırmanma yolları, vb altın bronzeİnstallation dayanıklı,güçlü grip Color adı : 5 Otomobil-daotian yazın kar chain Material : yüksek sıcaklık manganez steel Features : kaymaz giyim - : : .Aksesuarlar : eldiven, kar küreği, kar zincirleri, saklama çantasıarabanın özellikleri kış kar zinciri : 1. Evrensel tasarım.2. Yüksek kaliteli, dayanıklı, lastiklere ve yollara zararsızdır.3. Düşük sıcaklık dayanımı 50 ° C4. Herhangi bir ek alet kullanmadan dakikalar içinde kolay kurulum.5. Hız sınırı 40 km / s'dir. h.Do fren yapmayın veya keskin bir şekilde dönmeyin.6. Kurulum tamamlandıktan sonra, 20-30 metre sürmeniz, incelemeyi durdurmanız ve kar zincirleri ile lastikler arasındaki yakın temasın sağlanması önerilir.7. Kar yolları, buz yolları, kum fişleri ve çamur yolları için uygundur. Notice Önemli Uyarı daily Günlük seyahatleriniz için kullanışlı kit ve acil durum aracı ekipmanına sahip olmak, seyahat ederken daha fazla güvenlik için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.♦ Kar zincirleri normalde iki tahrik tekerleğine monte edilir.Dört tekerlekten çekiş veya zor bir yol ise, iki set satın almanız önerilir.♦ Doğrudan üretici tarafından satılan, genellikle biz 1-2 gün içinde gemi olacak.

Detaylı özellikler

Birindeki katılımlar