• Taze
Akıllı İzle Bilezik Fitness Tracker 1.6 inç IPS HD Tam Dokunmatik Ekran Smartwatches, Bölünmüş Ekran, Arama, Su geçirmez (Mavi)

Akıllı İzle Bilezik Fitness Tracker 1.6 inç IPS HD Tam Dokunmatik Ekran Smartwatches, Bölünmüş Ekran, Arama, Su geçirmez (Mavi)

₺ 255.96

UZMAN TEKNİK YARDIM : Kurulum, bağlantı sorunları, sorun giderme ve daha pek çok konuda yardımcı olmak için 7/24 kullanılabilen gerçek uzmanlar.Kapsanan satın alma fiyatı için size bir e-hediye kartı göndereceğiz product.In bazı durumlarda, değiştireceğiz veya onaracağız. 1.6 İnç IPS Tam Dokunmatik-Tam Dokunmatik 1.6 inç IPS 320 * 320 Geniş Dokunmatik Ekran, Daha Temiz Ekran, Bölünmüş Ekran Fonksiyonu Tasarımı,Daha fazla işlevi hızlı bir şekilde görüntülemenizi sağlar, Dahili 100'den fazla muhteşem büyük Kadran Ve Uygulamadan Daha Fazlasını Alabilir.Uzun Pil Ömrü-Su geçirmez akıllı saat Kullanılan 200 MAH ve HS6621+SC7 R30 Yeni Cips, Büyük kapasiteli ve düşük güç tüketimi pil uzun hizmet ömrü sağlamak, Konuşma için 3 saat / Normal kullanım için 7 gün/ bekleme için 15 gün.Lütfen ilk kullanım için samrt saatini 1-2 saat şarj edin.Daha fazla Fonksiyon-Bluetooth (Dahili) - BT 5.2?Doğru Algılama kalp hızı, kan basıncı izleme, kan oksijen izleme, egzersiz izleme, mil yaş, kalori tüketimi, mesaj hatırlatma, uyku kayıt, mesaj hatırlatma, uzaktan kumanda fotoğraf.Görünüm - Yüksek Çözünürlüklü IPS parlama önleyici Ekran.Çinko Alaşım Kabuk, Güçlü ve daha aşınmaya dayanıklı, TPU kayış giymek daha kolaydır, toplam ağırlığı yaklaşık 46g. günlük yaşam su geçirmez (suya batırılmış olamaz).Facebook, Twitter, You Tube, İnstagram, e - posta ve diğer uygulama bildirimlerini alabilir, i Phone, Samsung, Xiaomi, One Plus vb.Destekleyebilir.Özel Fonksiyon : 1.1.6 inç yüksek çözünürlüklü IPS parlama önleyici ekran. 2.5 D derece ekran, yeni UI dinamik stil 2. Yeni düşük güçlü çift çip + akıllı düğüm algoritması, tipik 7 günlük kullanım, uzun dayanıklılık 15 gün, egzersiz 10 saat3. Çoklu sahne akıllı bölünmüş ekran gösteri, bölünmüş ekran fonksiyonu ile, günlük çalışma alışkanlıkları karşılamak için, topuzu kişilik 4. Küresel 21 ulusal dili destekleyin ve 21 ülkeyi senkronize bildirim ve push bildirimi yapılandırın, kişiselleştirilmiş seçimi gerçekleştirin 5. Zengin kadran, istediğiniz gibi bilek değişiklikleri, üçüncü taraf özel kadran 6 için daha fazla destek. 24 saat doğru algılama kalp hızı, kan basıncı izleme, kan oksijen izleme, egzersiz izleme, kilometre, taşıma tüketimi,mesaj hatırlatma, uyku kayıt, mesaj hatırlatma, uzaktan kumanda fotoğraf.NOT : 1. Bu ürün sadece yüzeye sıçrayabilir ve su geçirmez (soğuk su) olabilir.Lütfen yüzmek, damlatmak veya suya batırmak için giymeyin. 2. Ürünü ilk kez aldığınızda, yetersiz güç nedeniyle ürün açılamazsa, önce 5-10 dakika şarj edin.Paket içeriği ? 1 * Akıllı saat 1 * Kullanım Kılavuzu 1 * şarj Kablosu.

Detaylı özellikler

Birindeki katılımlar