• Taze
GAODESI Düğün Kafa Rhinestone Çiçek El Yapımı Gelin Saç Parçaları Düğün Saç Aksesuarları Gelinler ve Nedime ıçin (Altın)

GAODESI Düğün Kafa Rhinestone Çiçek El Yapımı Gelin Saç Parçaları Düğün Saç Aksesuarları Gelinler ve Nedime ıçin (Altın)

₺ 98.97

1.Boyutu : Düğün kafa bandı yaklaşık 11.81 inç uzunluğunda, 5.51 inç genişliğinde ve yaklaşık 118g ağırlığındadır.Kafa bandını sabitlemek için pakete iki Bobby pimi dahildir. 2.Malzeme : Gelin saç aksesuarları parlak rhinestones, şeffaf boncuklar ve alaşım çiçeklerden oluşur.Küçük yapay elmaslardan yapılmış büyük çiçekler yumuşak ve benzersizdir.Yaprakları saç stilinize daha iyi uyacak şekilde eğrilikte değiştirilebilir.Yüksek kaliteli malzemenin rengini değiştirmek, solması ve paslanması kolay değildir. 3. Tasarım : Çiçek şeklinde düğün saç aksesuarları benzersiz ve şık.Tüm saç aksesuarları yüksek kaliteli ve zarif görünüyor, hiç de ucuz değil ve çeşitli saç stilleri ile eşleştirilebilir. 4. Amaçlar : Düğün saç parçaları düğünler, dans partileri, performanslar, partiler, fotoğraflar ve diğer durumlar için uygundur.Saç aksesuarları giymek daha fazla dikkat ve övgü kazanmanıza yardımcı olabilir. 5. Ürün servisi : Paketi aldıktan sonra, herhangi bir kalite probleminiz varsa istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz ve istediğiniz zaman sizin için çözeceğiz.Gaodesi'ye hoş geldiniz!GAODESİ ürünleri kaliteli, düşük fiyat ve yüksek maliyet performansı ile el yapımıdır.Bu düğün kafa bandı parlak rhinestones ve alaşım çiçekler vardır, rhinestones yapılmış büyük çiçek saçınıza uygun hale getirmek için bükülebilir better.It üst düzey ve zariftir.Düğün kafa bandı altın ve gümüş olmak üzere iki renge sahiptir, çeşitli stiller ve durumlar için uygun çeşitli kıyafetlerle eşleştirilebilir.Düğün mutluluğu ve sevinci sembolize eder ve gelinin düğün kafa bandı kutsamaya biraz neşe ve güzellik katar.Mücevherleri nasıl parlak tutabilirim? 1. Her giydikten sonra, yüzeydeki nemi ve kiri nazikçe silmek için yumuşak bir bez veya makyaj fırçası kullanın. 2. Kozmetik, saç spreyi ve diğer kimyasallarla temastan kaçının. 3. Aksesuarları kuru tutun ve banyo yaparken veya yüzerken çıkarın. 4. Her mücevheri ayrı ayrı saklayın,Çizilmekten kaçının.Başka sorularınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve fikrinizi almak için elimizden geleni yapacağız.Son olarak, size en sıcak dilekleri gönderin!.

Detaylı özellikler

Birindeki katılımlar